Aannemerswerk

Sinds 2000 is Johannes Weber als zelfstandig bedrijf actief in de bouwwereld. Johannes Weber is een allround aannemersbedrijf met als specialisatie waterafdichting en vochtwering.

ALGEMENE AANNEMERSWERKZAAMHEDEN

Of u nu particulier of zakelijk uw bouwplannen, of verbouwingen vakkundig wilt laten uitbesteden, Johannes Weber is uw partner in het realiseren van al uw bouw- en verbouwingswerkzaamheden. Wij voeren zowel grote als kleine projecten/werkzaamheden uit voor onder andere lokale overheden, MKB-bedrijven, particulieren, monumentenorganisaties, industriële- en onderwijsinstellingen en religieuze organisaties.

AANNEMERSWERKZAAMHEDEN

Bij ons kunt u onder andere terecht voor de volgende aannemerswerkzaamheden:

  • Afbouw
  • Uitbouw
  • Renovatie
  • Winkelinrichting
  • Epoxy vloeren

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

Wij geloven in het leveren van ongeëvenaarde dienstverlening en service. Op maat en toegesneden op unieke en individuele behoeften van onze klanten. Onze groeiende reputatie op het gebied van (technische) kennis, vindingrijkheid en flexibiliteit is geen toeval. Het is een natuurlijk gevolg van de waarden die ons bedrijf sinds de oprichting hebben geleid. Wij zijn ook lid van de vereniging BOUWGARANT.

ADVIES OP MAAT

Voor u is het van groot belang dat u objectief en eerlijk door vakmensen wordt voorgelicht. JOHANNES WEBER is u daarbij graag van dienst met een doordacht advies en een vakkundige uitvoering. Dit advies is op maat en geheel vrijblijvend!

Wij zullen u daarom altijd een offerte aanbieden, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent en zich kunt beroepen op de afgesproken werkzaamheden. Deze werkwijze is voor zowel u als klant, als voor ons bedrijf een prettige start van de werkzaamheden. Bij ons weet u dus precies wat u te wachten staat en wat u van ons kunt verwachten.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies op maat!