Architectuur en Bouwadvies

Johannes Weber is een internationaal bouwbedrijf met een afdeling Architectuur en Bouwadvies. Onze architecten en ingenieurs zijn dynamische jonge professionals, werkend met de nieuwste technologie en hebben een innovatieve mentaliteit.

BOUWEN OF VERBOUWEN

Of u nu particulier of zakelijk uw bouwplannen, of verbouwingen vakkundig wilt laten uitbesteden, Johannes Weber is uw partner in het realiseren van al uw bouw- en verbouwingswerkzaamheden. Wij voeren zowel grote als kleine projecten/werkzaamheden uit voor onder andere lokale overheden, MKB-bedrijven, particulieren, monumentenorganisaties, industriële- en onderwijsinstellingen en religieuze organisaties.

ARCHITECTUUR DIENSTEN

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Nieuwbouw en uitbreiding
  • Transformatie en renovatie
  • Monumenten onderhoud
  • Modellering en visualisatie
  • Interieur en exterieur design

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

Onze getalenteerde team van architecten en ingenieurs werken samen met onze in-house ingenieurs, planning en landschapsarchitecten. Ook werken zij samen met externe adviseurs om projecten in joint ventures uit te voeren.
De goede samenwerking stelt Johannes Weber in staat om optimaal gebruik te maken van de gecombineerde kracht van onze individuele talenten, vaardigheden en expertise die van vitaal belang zijn bij het aanpakken van uitdagende projecten.

ADVIES OP MAAT

Voor u is het van groot belang dat u objectief en eerlijk door vakmensen wordt voorgelicht. JOHANNES WEBER is u daarbij graag van dienst met een doordacht advies en een vakkundige uitvoering. Dit advies is op maat en geheel vrijblijvend!

Wij zullen u daarom altijd een offerte aanbieden, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent en zich kunt beroepen op de afgesproken werkzaamheden. Deze werkwijze is voor zowel u als klant, als voor ons bedrijf een prettige start van de werkzaamheden. Bij ons weet u dus precies wat u te wachten staat en wat u van ons kunt verwachten.

Opzoek naar een Architect of de juiste bouwadvies?