Over ons

Johannes Weber is een (inter)nationaal bouwbedrijf, gespecialiseerd in waterafdichting en vochtwering. Door de jaren heen heeft Johannes Weber zich ontpopt als een van de meest gerespecteerde allround aannemings- en waterproofing bedrijven in Nederland en daarbuiten. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit, tijd en budget voeren we de meest complexe projecten uit binnen de commerciële en residentiële bouw.

Visie
Onze visie is om een van de toonaangevende architecten-, aannemings- en waterproofing bedrijven te zijn door:

  • het bereiken van uitzonderlijke resultaten voor onze klanten,
  • het continu onderhouden van onze vaardigheden en klantrelaties om ons op die manier te onderscheiden van onze concurrenten en
  • het opbouwen van een bevredigende loopbaan voor ons medewerkers.

Missie
Johannes Weber is een sterk en betrouwbaar bouwbedrijf, actief in de commerciële en residentiële bouw. Wij streven continue naar een verbetering van kwaliteit en efficiency tijdens het gehele proces, van advies tot aan de oplevering. Wij kunnen snel en slagvaardig inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers door:

  • onze ervaring in Nederland en buitenland,
  • gebruik te maken van de nieuwste technologieën en
  • te investeren in nieuwe ontwikkelingen.

Waarom kiezen voor ons

Wij geloven in het leveren van ongeëvenaarde dienstverlening en service. Op maat en toegesneden op unieke en individuele behoeften van onze klanten.

Onze groeiende reputatie op het gebied van (technische) kennis, vindingrijkheid en flexibiliteit is geen toeval. Het is een natuurlijk gevolg van de waarden die ons bedrijf sinds de oprichting hebben geleid.

Werkwijze

Integer en bereid zijn om volledige verantwoordelijkheid te accepteren voor de projecten die we aannemen zijn belangrijke kernwaarden binnen Johannes Weber. Onze werkvoorbereiding concentreert zich op “het maken van ons huiswerk”. Wij zijn trots op onze betrokkenheid bij alle aspecten van de projecten. Daarnaast is het goed informeren en adviseren van onze opdrachtgevers van cruciaal belang.

Kwaliteit - Onze garantie

Onze kwalitatieve manier van werken is terug te zien in het eind resultaat van de opgeleverde projecten en onze groeiende reputatie op het gebied van (technische) kennis, vindingrijkheid en flexibiliteit.

Wij geloven namelijk in het leveren van een ongeëvenaarde dienstverlening en service. Op maat en toegesneden op unieke en individuele behoeften van onze klanten.

Advies op maat

Voor u is het van groot belang dat u objectief en eerlijk door vakmensen wordt voorgelicht. JOHANNES WEBER is u daarbij graag van dienst met een doordacht advies en een vakkundige uitvoering.

Dit advies is op maat en geheel vrijblijvend! Bij ons weet u precies wat u te wachten staat en wat u van ons kunt verwachten.